Anca Alexandrescu, episod controversat cu Dăncilă și o funcționară de la Consiliul European: I-am atras atenția. A fost o rușine groaznică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu a povestit un episod controversat cu Viorica Dăncilă.

S-a întâmplat pe vremea când Viorica Dăncilă era premier.

„Am fost cu Viorica Dăncilă și ne-am întâlnit cu președintele Consiliului European de la acea vreme, Donald Tusk. Eram la întâlnire și domnul Tusk avea un translator care era o româncă. Fusesem avertizați, de către oficialii noștri de la Bruxelles, că doamna este în anumite cercuri progresiste. Eram la masă cu doamna Dăncilă, cu ambasadorul României la Uniunea Europeană, mai era consiliera pe politică externă a doamnei Dăncilă și eu. Doamna Dăncilă spunea ceva și doamna respectivă traducea, în engleză, cu totul altceva. Am tăcut, după care și eu, și consiliera, și doamna ambasador am intervenit și i-am atras atenția. A fost o rușine groaznică.

Doamnă, nu vă supărați, dar schimbați sensul celor spuse, i-am zis. Să schimbi sensul celor afirmate de un premier doar pentru că faci parte din anumite găști... Ca să înțelegeți ce fac acești funcționari acolo. Doamna aceea, în loc să-și facă treaba acolo profesionist, punea cuvinte în gura doamnei Dăncilă sau schimba sensul. Mi s-a părut halucinant. Și atunci au intervenit atât ambasadorul României la Uniunea Europeană, cât și consiliera pe politică externă și au rectificat ce a vrut să spună Viorica Dăncilă”, a zis Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, în emisiunea „Culisele statului paralel”.

VEZI ȘI: Imaginile zilei: Clotilde Armand și ploaia. Ce face primarul când peste tot auzim că trebuie să economisim apă chiar și când facem duș / video

Sunt imaginile zilei din sectorul condus de Clotilde Armand.

În București, vineri, plouă abundent de la ora 16.30. Cu toate acestea... tot vineri, în Sectorul 1, condus de Clotilde Armand, administrația udă gazonul! Dar se pare că primarul Clotilde Armand nu a auzit de senzori de ploaie, uşor de instalat în orice sistem de irigare automatizat și care, atunci când sunt precipitații, opresc udarea într-un timp foarte rapid, 1-2 minute.

Așadar, în contextul în care peste tot ni se spune să folosim cât mai puțină apă, să economisim resurse, Clotilde Armand se scaldă. Pe ploaie. Cu multă apă.

VEZI AICI VIDEO DIN SECTORUL 1.

Mugur Ciuvică a reacționat după știrea despre Clotilde Armand pe care am publicat-o vineri seară pe DC News.

„Am și eu un Cod Roșu de nesimțire în Sectorul 1. Am văzut și pe DC News, dar și cu ochii mei. Clotilde Armand uda spațiile verzi astăzi. Ploua torențial și mergeau aspersoarele. Este un fenomen periculos în Sectorul 1. O să ne inunde doamna Clotilde Armand, ceea ce este bine că poate omoară șobolanii prin înecare”, a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel