Anamaria Prodan spulberă speranţele celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Stanciu: E foarte greu să ajungă acolo/ Atac la adresa lui Gigi Becali
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan spune că transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj este greu de realizat. Aceasta l-a atacat dur şi pe Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB. 

"Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri.

Astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în joc”, a spus Anamaria Prodan, potrivit AS.ro.

Transferul lui Stanciu la CFR Cluj, greu de realizat

”Cu tot respectul pentru CFR Cluj, care este echipa etalon a României, iar conducerea una de top, este foarte greu ca Stanciu să ajungă acolo. Este foarte, foarte greu”, a spus, recent, Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Patronul celor de la CFR Cluj îl vrea pe Stanciu 

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul.

Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.

"Am ieșit la luptă clar!". Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României: Vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile

Anamaria Prodan a declarat că își dorește să candideze la președinția României.

"Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

"Vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile"

 

"Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată lumea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc, ocupă un loc infim în societate!

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan, în discursul ei de la conferința de presă, de la sediul APP.

"Codrin Ștefănescu președintele APP, care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să  se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!", a declarat impresara, la conferința de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel