Anamaria Prodan și fiul ei se mută din România. ”Vei plăti SCUMP. Laurențiu nu rămâne nepedepsit”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Scarlat
WhatsApp
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf, arhivă
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf, arhivă
Anamaria Prodan mărturisește că ar putea părăsi România, alături de fiul său, după divorțul de Laurențiu Reghecampf, care a ales o nouă viață. 

În ciuda divorțului dureros de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan își păstrează imaginea publică care a consacrat-o, de femeie puternică, și afirmă că este bine, că se simte bine. Afirmațiile sale vin în contextul în care cel care încă-i este soț este fericit alături de noua sa iubită, mult mai tânără, Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu doar că aveau o relație, dar vor fi și părinți.

”Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”

Deși a fost negată vehement ruptura dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, recent, divorțul a fost recunoscut oficial de antrenor, ceea ce i-a prăbușit lumea impresarei, pusă în fața situației de a-și susține copilul profund dezamăgit de propriul tată.

La un eveniment recent, băiatul de 12 ani al celor doi a izbucnit în lacrimi, moment în care Anamaria Prodan i-a spus ”Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”.

”În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute!”

Se pare, conform declarațiilor publice, că Laurențiu Reghecampf și-ar ignora copilul. ”Băiatul meu s-a transformat din minunăţia aia de copil, care râdea tot timpul, într-un copil trist, care stă în camera lui şi plânge. Nu vrea să vadă pe nimeni! În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el… Nu doresc nimănui, credeţi-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a declarat Anamaria Prodan. Vezi mai mult aici

”Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână”

Acum, într-o emisiune TV, Anamaria Prodan afirmă că forța ei stă în copii și că se ridică împreună din situația în care au fost lăsați. 

”Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit, Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București. Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, conform spynews.

Mai mult, vedeta ar dori să plece din țară, pentru băiatul ei: ”Bebe își dorește foarte tare să plece, pentru că sunt răi copiii, lumea vorbește. Ne dorim să trăim frumos fără să ne lovim de neaveniți, vedete prin România”, a mai spus Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel