Anamaria Prodan și-a lansat două posturi de televiziune. "Eu toată viața am făcut pariuri imposibile"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anamaria Prodan și-a lansat de 1 decembrie două posturi de televiziune.

Realitatea Sportivă și Realitatea Star s-au lansat în această seara la ora 18:00, în zi de mare sărbătoare pentru toți românii. Cu doar câteva minute înainte de eveniment, Anamaria Prodan a dezvăluit câteva dintre gândurile și scopurile cu care lansează cele 2 proiecte.

"Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, 2 tineri deschid 2 posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare? Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare.

Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea "alege tu că eu oricum câștig". De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus "OK, deschid două!", a afirmat Anamaria Prodan. 

La ora 18:00, Anamaria Prodan și Kamara dau startul spectacolului de la Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Anamaria Prodan: Mă întorc la prima dragoste

Anamaria Prodan a anunțat, de Ziua Televiziunii, că se alătură Trustului Realitatea.

"E o provocare maximă pentru mine pentru că, provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1. Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasă pe care o are presa de a schimba orice, oricând, oricât. Cred cu putere în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Vreau să-i mulțumesc unui om care îmi este foarte drag: Paul Păcuraru. Este partenerul meu, un bărbat extraordinar, un bărbat atât de deștept încât ți-e foarte drag să te uiți la el. Vom pune bazele celor două proiecte altfel decât tot ce avem azi pe piață. Un canal de sport altfel decât ceea ce este.

E foarte greu să te bați azi ca un bebeluș nou-născut cu niște posturi uriașe care fac de zeci de ani sport. Numai că omul sfințește locul. Noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată, fără telefoane care sună "Dă în ăla, dă în ăla!". Absolut toată lumea! Când s-a aflat în piață ca Ana merge către Realitatea a fost o nebunie. Unii care erau dușmani au încercat repede să repună bazele unei prietenii. Toată lumea mă cunoaște. Nu mă schimbă faptul că sunt patron la televiziune sau că sunt impresar de succes. Cine greșește plătește. Așa e în viață și așa e și în fotbal", a declarat Anamaria Prodan acum o săptămână. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel