Urmărește emisiunea live
Anamaria Prodan se mută din România: Am obosit, sincer...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul îi va plăti impresarei 350.000 de euro. Sursa foto: Anamaria Prodan/instagram
Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Fotbalistul îi va plăti impresarei 350.000 de euro. Sursa foto: Anamaria Prodan/instagram
Anamaria Prodan a anunţat că are de gând să se mute definitiv din România după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. 

”Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am. Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri.

Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă, îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară.

Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Anamaria spune că i-a transmis lui Reghe că îl iubeşte, iar el a râs 

”Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi. Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: ’Să nu uiți niciodată că te iubim enorm’. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi.

Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: ’Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență’”, a declarat Anamaria Prodan, citată de Digisport.

Anamaria Prodan îl dă în judecată până și pe avocatul lui Reghecampf: ”Lui Laur îi e frică de mine”

”Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul.”

„Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez. Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.”

Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic!

Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel