Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a vorbit despre dosarul fraților Tate.

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unei intervenții la Realitatea Plus despre cazul fraților Tate. Andrew şi Tristan Tate sunt anchetați într-un dosar în care sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

"Mă sună toată lumea să vorbesc despre frații Tate! Nu ii cunosc, nu i-am văzut niciodată față în față. Eu sunt un om foarte realist, un om care a terminat Facultatea de Drept și care provine dintr-o familie de avocați. Tatăl meu a fost avocat de meserie. Noi românii am aflat bucățele din ceva ce nimeni nu știe exact. Nici măcar cei ce i-au arestat. Judecătorii, procurorii... Nu sunt dovezi până în acest moment, înțeleg...

Au fost arestați frații Tate. Toată țară fierbe. Ok, bun... avem niște imagini care circulă cum au fost băgați în dubă. Cum li s-au confiscat averile? Acuzațiile că au sechestrat, că au rețea de prostituție au fost dovedite? Cum putem noi să știm cu exactitate dacă este așa?

Prezumția de nevinovăție este primul lucru care primează până la definitivarea cazului. Dacă de 3 luni sunt arestați și judecătorii nu au încă nimic concret despre acest caz noi despre ce vorbim? Eu nu zic că nu sunt vinovați. Departe de mine. Nu iau apărarea nimănui. Eu zic să dăm credit unor oameni și să nu judecăm, să nu arestăm fără dovezi.

Anamaria Prodan: Circul asta mediatic e toxic pentru o societate!

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

L-am văzut pe Victor Pițurcă. O mascaradă fără pereche! Muncă lui de o viață și imaginea lui distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție... De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile... cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?

"Unde este prezumția de nevinovăție?"

Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea "celebre"? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați. Puteau să fugă, cred eu... De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se "scapă" informații în presă... multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție? Cine șterge imaginile din memoria familiilor acestor oameni? Eu cred că trebuie să ne înălțăm că nație! Să facem lucrurile cum trebuiesc făcute.

Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare! Dacă nu ai dovezi, pune-i în arest domiciliar! Și vezi ce găsești pentru a face lumina în acel caz. Îmi pare atât de rău că se fac procese pentru a face circ național. Aș vrea să trăiesc într-o țară liberă, unde cine greșește plătește! Dar plătește, repet, pe probe administrate înainte de arestare!", a declarat Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel