Anamaria Prodan revine în presă. Se alătură trustului Realitatea, preluând conducerea a două posturi noi: A fost nebunie! Prima dragoste
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anamaria Prodan revine în presă. Se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a 2 posturi noi. "Mă întorc la prima dragoste" / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan revine în presă. Se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a 2 posturi noi. "Mă întorc la prima dragoste" / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a decis să revină în presă.

Anamaria Prodan a anunțat, de Ziua Televiziunii, că se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a două posturi noi - Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Ambele se vor lansa de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, transmite Realitatea Plus.

"Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două noi proiecte: Realitatea Sportivă si Realitatea Star. De partea editorială se va ocupa Anamaria Prodan", a spus Claudiu Giurgea.

Anamaria Prodan: Mă întorc la prima dragoste

"E o provocare maximă pentru mine pentru că, provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1. Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasă pe care o are presa de a schimba orice, oricând, oricât. Cred cu putere în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Vreau să-i mulțumesc unui om care îmi este foarte drag: Paul Păcuraru. Este partenerul meu, un bărbat extraordinar, un bărbat atât de deștept încât ți-e foarte drag să te uiți la el. Vom pune bazele celor două proiecte altfel decât tot ce avem azi pe piață. Un canal de sport altfel decât ceea ce este. E foarte greu să te bați azi ca un bebeluș nou-născut cu niște posturi uriașe care fac de zeci de ani sport. Numai că omul sfințește locul. Noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată, fără telefoane care sună "Dă în ăla, dă în ăla!". Absolut toată lumea! Când s-a aflat în piață ca Ana merge către Realitatea a fost o nebunie. Unii care erau dușmani au încercat repede să repună bazele unei prietenii. Toată lumea mă cunoaște. Nu mă schimbă faptul că sunt patron la televiziune sau că sunt impresar de succes. Cine greșește plătește. Așa e în viață și așa e și în fotbal", a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

Prodan: Vreau să arăt că un sportiv nu este un agramat care nu știe să dea decât cu piciorul în minge

"Întotdeauna când aduci o picătură de ceva nou, un altfel, eu îmi doresc să văd viața sportivilor așa cum o știu eu. Lumea o percepe altfel. Eu vreau să aduc în viața telespectatorilor munca unui sportiv - cumplit de grea! Viața fotbalistului e de milioane de ori mai cumplită. Asta vreau să aduc puțin, pe lângă tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri și competiții sportive, vreau să văd sportivii și altfel decât timorați în fața microfonului", a mai spus Anamaria Prodan. 

"Noi, românii, am împământenit chestia asta: ne venerăm vedetele după ce mor. Aș dori să dăm sportivului ce e al sportivului, să prezentăm viața lor, munca titanică și altfel. Vreau să arăt că un sportiv nu este un agramat care nu știe să dea decât cu piciorul în minge. Sportivii, în general, nu sunt acești inculți care nu știu să lege două cuvinte. Eu am norocul că am acces în ambele lumi, mondenă și sportivă. Pot să îmbin și să relaxez chestia asta pe care o scot în evidență posturile de sport, din partea tehnică. Fotbalul, în general, este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare, bătaie, noi putem să aducem liniște, pace și frumos în sport. Nu contest că, pe măsură ce trec lunile, vom crește. În general, pe tot ce am pus mâna... voi sunteți cei mai buni, postul ăsta nu a fost târât niciodată prin nămol", a punctat Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel