Anamaria Prodan, replică pentru Laurenţiu Reghecampf despre episodul cu Dan Alexa: Pumnul ăla trebuia să ţi-l dau ţie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Anamaria Prodan
Facebook Anamaria Prodan
Anamaria Prodan i-a dat o replică dură lui Laurenţiu Reghecampf, care a spus că ar fi trebuit să divorţeze încă de când impresara l-a lovit pe Dan Alexa. 

„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?

De poamă ce ești! O să revenim cu amănunte din Dubai...de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!”, a transmis Anamaria Prodan, conform sport.ro.

"M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghe la cel mai nou podcast "Acasă la Măruță".

Nu este primul răspuns al Anamariei Prodan 

"Eu nici nu citesc ce spune omul. Mi se pare jenant că are tupeul să iasă să vorbească. Omul este împins de fetița asta (n.r. Corina Caciuc) să facă foarte multe lucruri, că îl are la mână cu foarte multe lucruri. Este băgat în r***t pâna la gat. Când se va sparge buba la el, se duce direct la pușcărie. Ne este rușine cumplită cu omul ăsta. Omul ăsta trăiește cu o fetiță, cunoscută în tot orașul, care are cu 3-4 ani mai mult decât fii-mea. Omul ăsta, la aproape 50 de ani, nu vine sa îşi vadă copilul. Astăzi, m-am rugat de el să vină să iși vadă copilul și a zis ca nu are ce să caute. Îl avem înregistrat", a spus Anamaria Prodan, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. 

"Alexa a fost băgat în acest scandal pentru că era cel mai bun. Eu eram cea mai bună. A fost convenabilă situaţia. În toţi anii ăştia, a putut cineva să mă dărâme? Ei pe mine m-au dărâmat acum prin această verigă slabă a familiei mele, prin acest Reghecampf", a spus vedeta.

"Am mai dat și în alți bărbați și mi-am cerut scuze pentru că așa sunt eu, vulcanică. Voi credeți că pe mine mă dărâmă ceva? Reghe știa să facă toate nenorocirile de pe pământ pentru că nu avea altă educație și asta a făcut, iar eu știam doar să-l scot din toate nenorocirile. Când toți veneau la mine și îmi spuneau "vezi că are probleme mari, du-l la psiholog!", eu îi spuneam "lăsați-l în pace!”", a mai spus aceasta. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel