Anamaria Prodan: Pentru mine, el e omul anului 2022. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan
Pentru Anamaria Prodan a fost anul schimbărilor.

Anamaria Prodan a avut un an plin de evenimente în plan personal, dar și profesional  - de la scandalul cu Laurențiu Reghecampf, la intrarea în politică. În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a aniversat jumătate de secol. „Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect”, ne-a zis impresara.

2. -imagine fara descriere- (prodan-francisc-toba_05835900.jpg)

Întrebată cine este omul anului în viziunea ei, Anamaria Prodan ne-a zis: „Pentru mine, omul anului este Francisc Tobă, deputat APP. Este un om minunat de la care am învățat enorm de multe lucruri. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! O prestanță incredibila. Un om și un caracter incredibil”.

A împlinit 50 de ani în urmă cu câteva zile

„La 50 de ani arăt ca la 30 de ani și sunt mândră de acest lucru. Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect. Sunt o femeie demnă, așa cum am învățat să fiu de la părinții mei. Mă simt minunat”, a mai spus Anamaria Prodan pentru DC News.

Anamaria Prodan, agentul FIFA care a făcut al doilea cel mai important transfer din istoria României și a Belgiei, a intrat în politică. Impresara și realizatoarea TV s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu, Alianța pentru Patrie (APP).

În urma conflictului cu fostul soț din stradă, a ajuns la poliție și la spital, aducându-i acestuia mai multe acuzații. Din acel punct, Anamaria Prodan a decis sa lupte pentru drepturile femeilor și să pună limite în comportamentul bărbaților, așa că a acceptat sa facă parte din APP (Alianța Pentru Patrie).

„Niciodată nu este prea târziu pentru schimbare. Mai ales în politică. Cred în schimbare. România încă mai are o șansă! Noi suntem viitorul acestei țări alături de copii! Eu sunt omul schimbării. Și eu am să aduc schimbarea în bine”, ne-a mai zis Anamaria Prodan.

3. Sursa foto... (anamaria-prodan-vrea-sa-candideze-la-presedintia-romaniei-vor-fi-multe-voci-care-mi-vor-critica-deciziile_68473200.jpg)

Despre relația pe care o are cu Codrin Ștefănescu, președintele partidului din care face parte, impresara ne-a zis: 

„Este prietenul vieții mele. Omul pe care mă pot baza la orice oră din zi și din noapte! Este un prieten adevărat cum puțini sunt binecuvântați să aibă în viață”.

Cel mai nefericit moment din anul 2022

„Divorțul și tot ce ne-a făcut fostul soț, mie și copiilor, au fost momente grele în anul 2022! Dar Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce! Și mereu curăță răul din viețile noastre! Iar cel mai fericit moment a fost atunci când eu și copiii ne-am revenit și ne-am reconstruit o viață frumoasă și demnă”, a mai spus Anamaria Prodan în interviul pentru DC News.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, mesaj de Ziua României: Îți promit că noi, femeile, nu ne vom lăsa călcate în picioare - Video - https://www.dcnews.ro/anamaria-prodan-mesaj-de-ziua-romaniei-iti-promit-ca-noi-femeile-nu-ne-vom-lasa-calcate-in-picioare-video_897162.html

VEZI ȘI: Astrograma lui Codrin Ștefănescu. Lucruri necunoscute despre președintele APP: Știe să aștepte... Creează confruntări pe care tot el le stinge - https://www.dcnews.ro/astrograma-lui-codrin-stefanescu--lucruri-necunoscute-despre-presedintele-app--stie-sa-astepte----creeaza-confruntari-pe-care-tot-el-le-stinge_899272.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel