Ai 29 de ani? Întoarcerea lui Saturn te va afecta. Moment cheie în viața ta
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 01 dec 2022, 19:45
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Sam Lion)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Sam Lion)
Astrologul Daniela Simulescu spune că Întoarcerea lui Saturn este, practic, pilonul vieții de adult. Acest eveniment marchează un eveniment planetar cu importanță deosebită și aduce o serie de schimbări intense.

Daniela Simulescu spune că Întoarcerea lui Saturn este, practic, pilonul vieții de adult. Se întâmplă în jurul vârstei de 29 de ani, deși efectele pot începe de la 27. A doua întoarcere a lui Saturn are loc în jurul vârstei de 58 de ani, iar a treia poate fi prezentă la sfârșit de 80. Mai exact, la 87.

Anul 2022 este marcat de Saturn. La fel va fi și 2023, când avem de-a face cu Întoarcerea lui Saturn în Pești, din martie. În astrologia tradițională, Saturn este cunoscut și sub denumirea de "Marele Malefic", pentru că vine să ne testeze maturitatea, fiind asociat cu trecerea timpului, cu trecutul și cu bătrânețea. La naștere, Saturn există în harta noastră natală, iar după 29 de ani, revine în poziția inițială, cu un test suprem pentru fiecare dintre noi. Tradițional, o numim și "cumpănă", deși este un cuvânt dur.

Pe scurt, la întoarcerea sa, Saturn reușește să te aducă pe alt drum. Până la 29 de ani, poate că ai trăit după regulile învățate din familie sau ai făcut doar ce ți s-a părut ție că este bine. Viața a curs de la sine. În schimb, de la această vârstă, trebuie să revizuiești toată viața și să te gândești dacă faci ceva pentru că vrei sau doar pentru că așa trebuie. De aceea, toți cei care s-au născut la începutul anilor 1990, pot trece prin tot felul de schimbări.

Deci, ce face Saturn? Acesta se poate manifesta pe două planuri. Dacă ai un parcurs serios și responsabil, poți să construiești lucruri mărețe cu ajutorul lui. În caz contrar, dacă ești pe o cale greșită și te bazezi doar pe niște tipare generationale, la 29 de ani o să parcurgi diferite crize. O poți lua de la capăt, pentru că nu erai unde trebuie. Saturn îți demonstrează și că timpul este limitat și că trebuie să începi să faci ceva cu viața ta.

De altfel, Saturn nu încurajează nici ceea ce este complicat, exagerat sau construit cu superficialitate. Saturn are puterea să te dărâme, dar și să te ajute să reconstruiești. Deși acest eveniment se întâmplă în jurul vârstei de 29 de ani, a doua întoarcere poate să apară la 58, când poți să te confrunți cu diferite întâmplări: ieși la pensie, ai o problemă de sănătate sau începi o altă viață. 

În situația în care te împotriveșți acestor teste ale "Marelui Malefic", mai ai o șansă de redresare în jurul vârstei de 36 de ani, când este imperios necesar să evoluezi. Concret, Saturn te vrea mai matur, mai responsabil și mai călit, din punct de vedere emoțional.

Trebuie să te gândești și la nevoile și la limitele organismului tău. Poate că până la 29 de ani, nu prea ți-a păsat de problemele de sănătate și le-ai neglijat constant. Saturn vine și își spune cuvântul. Același principiu se aplică și în domeniul profesional. Poți să ai impresia că ești unde trebuie, dar Saturn vine și îți prezintă fisurile sau neajunsurile. Aspectele pe care le aduce întoarcerea lui Saturn pot depinde, de la caz la caz. Îți poate aduce lecții importante legate de carieră, sănătate, relație sau familie. Din acest motiv, există persoane care își schimbă statutul social la această vârstă, fie că se căsătoresc, încheie o relație toxică sau chiar divorțează. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?