Anamaria Prodan, după ce Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc: M-a sunat plângând. Îl IERTĂM
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 10 dec 2021, 13:34
WhatsApp
Anamaria Prodan, după ce Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc: M-a sunat plângând. Îl IERTĂM / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, după ce Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc: M-a sunat plângând. Îl IERTĂM / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a reacționat după ce Laurențiu Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre scandalul din jurul separării ei pe fostul partener, după ce Laurențiu Reghecampf a făcut o ședință foto alături de Corina Caciuc.

”Noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (nr: Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând. Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rând, cu ajutorul soțului meu. Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro.

A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar. Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia COVID și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.

Anamaria Prodan: Îl iertăm în lacrimi

Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță. 

Este dorința femeii, care se află alături de el, să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!" a afirmat Anamaria Prodan, joi seară, la Realitatea Plus.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, confruntare în miez de noapte la Realitatea! Antrenorul s-a enervat și a ieșit din emisiune

Laurențiu Reghecampf: Este femeia lângă care simt că sunt iubit

Relația dintre Reghecampf și Corina Caciuc a fost intens discutată în presa din România în ultimele luni. Vestea că Laurențiu Reghecampf  divorțează de Anamaria Prodan i-a șocat pe mulți și deși la început antrenorul celor de la CSU Craiova și-a ținut discretă noua relație, acum pare că nu mai are nimic de ascuns. Reacția Anamariei Prodan vinde după ce recent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au făcut o ședință foto împreună, cu tematică de Crăciun.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense.”, a spus Corina.

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus și Reghecampf.

Antrenorul celor de la CSU Craiova și Corina Caciuc formează un cuplu în acest moment, iar cei doi așteaptă și un copil în primăvara anului viitor. Vezi video cu ședința foto a celor doi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?