Anamaria Prodan, dezvăluiri despre DIVORȚ. "Niște GUNOAIE. Am făcut eu niște greșeli, NU am fost foarte atentă". Ce se întâmplă cu fiul lor, Laur Jr
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 13 oct, 09:29
WhatsApp
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a făcut noi declarații după anunțul lui Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul lor.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Mai mult, Reghecampf urmează să devină tată din nou, după ce iubita lui a anunțat că este însărcinată.

În urma anunțului antrenorului, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații despre acesta, despre divorț și despre noua femeie din viața soțului său. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf.

"Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.

Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ. Are alături niște oameni pe care și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui.

G Ad:

Noi ne distrăm și eu, în orice situație, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta. N-ai văzut cât duc eu?! La câte din astea s-au scris despre mine și despre soțul meu și despre copiii... Să divorțez?! El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul", a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, despre fiul ei și al lui Reghe

"Niciodată nu am știut care este adevărul. Toată familia e bulversată la această oră. Nimeni nu știe care e minciuna și care e adevărul.

Laur junior suferă pentru ce nu prea își vede tatăl în ultima vreme, nici nu poate să dea de el. Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă", a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

"Ai MURIT pentru totdeauna!"

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut o reacție mult mai dură. 

"A murit pentru noi forever!", a scris Laurențiu Reghecampf Jr.

Mai mult, băiatul a revenit cu o a doua postare în care i-a scris direct antrenorului: "ai murit pentru mine forever!"

Anamaria Prodan i-a comentat imediat la postare: "Mami... tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami... CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT... Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în 2007. Laurențiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs în 2008.

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus Laurențiu Reghecampf.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro