Anamaria Prodan a izbucnit după ce l-a văzut pe Laurențiu Reghecampf cu noua iubită. ”Trăgea de ușa de la Rolls Royce invers, să o rupă!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Anamaria Prodan a umilit-o pe Corina Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Ce a spus despre ieșirile în oraș dintre cei doi îndrăgostiți.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc peste câteva zile la tribunal, dar până a sta față-n față, sexy impresara o umilește public, din nou, pe iubita antrenorului, conform Spynews.

Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc. Ce a spus despre ieșirile în oraș cu Laurențiu Reghecampf

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anamaria Prodan a ținut să se amuze pe seama ieșirilor în oraș ale încă soțului ei alături de Corina Caciua, iubita acestuia însărcinată. Vedeta a ironizat-o pe tânăra de 28 de ani spunând că nu știa să deschidă ușa mașinii de lux.

„Ajungi să ai la braț domnișoare de-astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Nu e prima oară când râde de Corina Caciuc

Nu e însă deloc prima dată când Anamaria Prodan râde pe seama iubitei lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a făcut referire în numeroase interviuri la trecutul Corinei Caciuc, asta după ce a aflat informații despre cea cu care încă soțul ei va avea un copil.

Impresara susține că Laurențiu Reghecampf a decăzut total de când a decis să o părăsească, iar asta nu doar în ochii familiei, ci și în lumea fotbalului și ai colegilor săi de breaslă.

Astăzi, Anamaria Prodan l-a atacat pe încă soțul ei și a făcut declarații tranșante chiar despre...bărbăția sa. Vedeta nu s-a sfiit și a reacționat dur la adresa lui.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre Laurențiu Reghecampf, bărbatul cu care acum se află în plin proces de divorț. Impresara l-a criticat, a lansat mai multe atacuri la adresa fostului ei soț, dar l-a și lăudat, afirmând că este "un om extraordinar în esență, un antrenor fabulos".

"Dacă nu era Prodan, cine Dumnezeu vorbea de Reghecampf?! Până la urmă, Reghecampf era soțul Anamariei Prodan, nu invers. Poate a fost și asta o problemă, o pălărie mare căsnicia asta.", a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

"Am un copil cu Laurențiu Reghecampf și nu a putut să facă pasul asta frumos, demn, l-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Din lumea asta în care a decăzut aș fi făcut cumva să mai acoperim mirosul ăsta de rahat, să îl ajut să plece din țară. Aici e greu, în lumea fotbalului când faci asemenea greșeli, când ajungi să ai la braț domnișoare cunoscute...când ajungi ultimul să cunoști domnișoare de-astea, lumea rade, nu mai poți să ieși în oraș. Acum, cu diferite personaje la braț, e altfel, e cumplit. Nu se mai ridică lumea în picioare.", a adăugat Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel