Data publicării:

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani: „Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune”

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan
Sursă foto: Instagram/ Anamaria Prodan
Locația petrecerii a fost aleasă de copiii vedetei, într-un club.

Weekendul trecut, Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani, iar cu cât impresara doarme mai puțin pe noapte - după cum chiar ea susține - cu atât mai mult întinerește. Ea a organizat o petrecere în toată regula cu ocazia zilei de naștere, iar familia i-a fost foarte aproape cu această ocazie.

Anamaria Prodan, săgeți spre Reghe, după ce a fost desemnată Femeia anului 2023: "Eu și copiii mei suntem sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci"
https://www.dcnews.ro/anamaria-prodan-desemnata-femeia-anului-anamaria-prodan-sageti-spre-reghe-dupa-ce-a-fost-desemnata-femeia-anului-2023-eu-si-copiii-mei-suntem-sus-si-nu-ne-vom-mai-uita-vreodata-in-jos-dupa-naluci_941337.html

Uimirea și mai mare a venit dintr-o declarație, într-un interviu cu „Xtra Night Show”, în care a dezvăluit că nu se aștepta să-și aniverseze ziua de naștere într-un club. Decizia de ultim moment ar fi aparținut copiilor ei.

„Sunt emoționată, am împlinit 51 de ani. Nu mă gândeam vreodată că voi petrece în club, dar copiii au ales și eu am acceptat. (...) De sărbători mergem în America, toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Taxele pe an sunt 50.000 de dolari și mai am și alte case. Dacă ar fi să o vând aș lua peste un milion de euro, dar nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei”, a spus Anamaria Prodan la „Xtra Night Show”.

Avantajul unui om care nu are atât de multe lucruri

Mai mult, impresara a mai spus că nu e ușor să fii om bogat. Lucrând și 19 ore pe zi, ea își ia în serios angajamentul profesional zi de zi și nu se lasă niciodată pe bară. Ritmul alert al vedetei nu e de ieri, de azi, ci de ani de zile, astfel că impresara doboară bariere zi de zi. Faptul că oamenii „care nu au atât de multe lucruri” trăiesc mai liniștit reprezintă un atu pentru cei care nu trebuie să fie în locul vedetei.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani, averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea, fără pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de foarte mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel