Anamaria Prodan, un nou scandal. Este acuzată că a intervenit pentru ca fiul său să fie convocat la națională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Anamaria Prodan este acuzată că a intervenit pentru ca fiul său să fie convocat la națională.

Anamaria Prodan este acuzată de FC Player Junior că a intervenit pentru ca fiul său să fie convocat la națională. Ea ar fi fost surprinsă în timp ce stătea pe banca tehnică la o preselecție la care a participat și Bebeto.

„Ieri a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 de copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren „datorită” mamei sale (Ana Maria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment. O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii. Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate.

De ce îi faceți asta? Îi faceți rău atât lui cât și sutelor de copii care speră să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejăm visele! P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta ori de câte ori vom mai întâlni astfel de situații. Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, se arată în mesajul postat de FC Player 2008.

Reacția Anamariei Prodan: Să vă fie rușine!

Ulterior, Anamaria Prodan a reacționat pe contul ei de Instagram.

„Să vă fie rușine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători. Educația îmi spune că pot sta să-mi salut cunoștințele și să vorbesc despre școlile de fotbal din țară câteva secunde, pe banca de rezerve, pe final de meci. Rușine patronului acestei școli. Păcat că părinții plătesc pentru așa ceva. Frustrați din naștere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei școli. Peștele de la cap se împute.

Părinții care își duc copiii într-un asemenea mediu trebuie să înțeleagă că nu fac altceva decât să-i distrugă. Rolul unui patron de școală de fotbal este să crească talente și să îi ajute să fie învingători. Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zărește vreodată”, a fost răspunsul dat de Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel