Anamaria Ferentz, despre infernul din SUA: Cine iese din casă după ora 20.00 este arestat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Anamaria Ferentz a vorbit despre ce se întâmplă în SUA, zilele acestea, după ce protestele provocate de moartea unui bărbat de culoare au luat amploare.

“Nu avem voie să ieșim din casă din seara asta de la 8.00 PM  (n.r. acum două seri), până mâine dimineață, la 5.30. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Supai (n.r. cățelul vedetei) s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Supai stătea lipit de mine și când am deschis ușa la balcon și a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiș.

"Totul este devastat!"

Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin: cine iese după opt seara este arestat, pentru că atunci ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut. Sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! ”, a spus Anamaria Ferentz pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel