Ana Morodan a salvat o tânără de la înec. Imaginile cu ”contesa digitală”, virale
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook Ana Morodan
Foto: Facebook Ana Morodan
Ana Morodan a fost eroul zilei.

Ana Morodan și prietena ei au trecut prin momente de groază în timpul vacanței lor pe litoral. Vedeta a observat o tânără în apă, aflată în pericol de înec, și fără să stea pe gânduri, a plonjat în mare pentru a o salva. Fosta prezentatoare TV a tras un semnal de alarmă după acest incident, fiind profund șocată de faptul că nimeni nu a intervenit să ajute victima. Deși țipetele femeii se auzeau clar de pe plajă, cei prezenți păreau să privească scena ca pe un spectacol.

Deși tânăra striga disperată după ajutor din mijlocul valurilor puternice, nimeni nu părea să intervină. Ana Morodan, însă, și-a făcut curaj și a sărit în mare. După incident, vedeta a simțit nevoia să tragă un semnal de alarmă asupra celor întâmplate. A ținut să-și exprime indignarea și dezamăgirea vis-a-vis de pasivitatea oamenilor atunci când semenii lor sunt în pericol. După cum a și mărturisit într-o emisiune din trecut, are impresia că oamenii nu mai sunt oamenii, nu mai știu să iubească, să ajute și să fie de folos cuiva.

„Doamne, ce episod. Femeia e bine, sperăm doar să nu fi stat prea mult sub apă și să facă alte complicații”, a scris aceasta pe Instagram. Comentariile nu au întâziat să apară: "Ești cea mai tare!", "Să vadă și alții cum e să fii om cu adevărat", "Ana noastră a făcut ce trebuie!"

Indiferența oamenilor i-a lăsat un gust amar

Ana Morodan a rămas dezamăgită după întreaga experiență. Fosta prezentatoare TV consideră că oamenii ar trebui să fie mai responsabili și să evite să intre în mare atunci când valurile sunt puternice. Ea a subliniat, de asemenea, că temperatura scăzută a apei poate duce la complicații grave dacă cineva rămâne prea mult timp în apă. În același timp, vedeta a fost profund șocată de lipsa de reacție a celor din jur, care nu au intervenit pentru a oferi ajutor.

„Am să vă zic niște concluzii. Concluzia nr 1 este că dacă nu sunteți capabili să aveți grijă nici măcar de voi, nu luați pe altcineva cu voi pe un sup (n.r placă) în apă, la mare, toamna, unde valurile sunt mari. Concluzia nr. 2 este că eu nu pot să-mi explic în ce lume putem trăi când pe plajă oamenii stăteau și se uitau ca la spectacol în timp ce o fată urla în larg: ajutor, eu mor, mă înec. Și nu făceau nimic, nu sunau la Salvare, nu sunau la Poliție, nu intra nimeni în apă după ea. Aveți grijp de voi și de viața voastră”, a transmis Ana Morodan, potrivin cancan.ro.

Ana Morodan a câștigat popularitate ca influencer, blogger și antreprenoare. Stilul ei excentric și abordările directe i-au adus un public fidel, mai ales prin conținutul legat de modă, lifestyle și umor.

Înainte de a deveni cunoscută în online, Ana a fost prezentatoare TV, dar a devenit cu adevărat faimoasă prin intermediul rețelelor sociale, unde împărtășește experiențele sale din călătorii, modă și viața de zi cu zi. De asemenea, a participat la emisiuni de tip reality show, precum Asia Express, ceea ce i-a consolidat notorietatea. Este recunoscută și pentru faptul că promovează autenticitatea și curajul de a fi diferit, atrăgând astfel atenția asupra importanței de a trăi după propriile reguli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel