Ana Maria Roman, culisele interviului cu Omar Hayssam: M-a MARCAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ana Maria Roman
Ana Maria Roman
Jurnalista Ana Maria Roman a vorbit, la ”Sinteza Zilei”, despre culisele interviului cu Omar Hayssam. 

”Pe mine acest interviu m-a marcat prin greutatea informațiilor pe care le conține, nu e foarte ușor de digerat să afli ce înțelegeri s-au făcut la acea vreme. E un pic greu de urmărit Omar Hayssam pentru că e bolnav de Parkinson. La începutul interviului făcuse o criză de Parkinson și am crezut că trebuie să anulăm totul. Nu reușea să se concentreze și să vorbească. De aia vorbește puțin mai greu. Am avut o singură oră în care ni s-a permis întâlnirea cu cel numit teroristul numărul 1 al României.” a spus Ana Maria Roman în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

Jurnalista a mai spus: ”M-a rugat Omar Hayssam să-i dau voie să-și facă și apărarea în fața opiniei publice în dosarul răpirii jurnaliștilor, să prezinte și poziția lui. Am considerat că este un fel de drept la replică. În 2007, prima mea transmisiune live din viața mea ca reporter, a fost pe subiectul Omar Hayssam. Fusese condamnat la 20 de ani pentru răpirea jurnaliștilor. Timp de 10 ani am vorbit despre acest om la televizor, l-am numit terorist și-n toate felurile, acum a venit și mi-a răspuns. Mi-am dorit foarte mult să iau acest interviu, este unul din dosarele mele preferate”. 

În timpul interviului, Omar Hayssam a spus că ”am ajuns într-o fază în care nu mai pot nici să-mi iau ciorapii. Astăzi, am rugat un coleg să mă ajute să mă îmbrac ca să vin la interviu”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel