Ana-Maria Roman (Antena 3) publică documente bombă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ana-Maria Roman, jurnalista de la Antena 3, a publicat o serie de scrisori-document.

Alexandru Vişinescu i-a acordat un interviu ziaristei în care a declarat că nu se consideră vinovat pentru traumele prin care au trecut deţinuţii politici din penitenciarul din Râmnicu Sărat, în timpul comunismului. Ana-Maria Roman a fotografiat și mai multe scrisori primite de Alexandru Vișinescu de la deținuți.

"Cei care au trecut pe la Penitenciarul Râmnicu Sărat au fost atat de traumatizati, atat de chinuiti, incat ulterior, in libertate, trimiteau scrisori celor care i-au condamnat si i-au pedepsit in inchisoare, spunand ca sunt "reeducati". Probabil de teama, sa nu fie "educati" din nou. Scrisorile le-am fotografiat (le-am si filmat si prezentat atunci, erau cu zecile) in casa la Alexandru Visinescu. El incerca sa le foloseasca pentru a se disculpa. O vreme m-am tot gandit daca el jucase teatru sau chiar a crezut, in dementa lui, ca amaratii aia ii multumeau", a scris Ana-Maria Roman pe Facebook.

(w670)

(w670)

(w670)(w670)

(w670)

(w670)

Alexandru Vişinescu, primul torţionar trimis în judecată, a fost condamnat definitiv, miercuri, 10 februarie 2016, la 20 de ani de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel