Ana Ciceală, consilieră generală USR, la interviurile DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ana Ciceală, foto Epoch Times
Ana Ciceală, foto Epoch Times
Ana Ciceală, consilier USR în Consiliul General al Municipiului București, este invitata DCNews . 

Vineri, de la ora 11:00, puteți urmări interviul cu Ana Ciceală. 

Consiliera USR a Municipiului București va vorbi despre problemele Capitalei. 

Urmăriți interviul cu Ana Ciceală, consilieră USR, vineri, 30 martie 2018, de la ora 11:00, pe DCNEWS.RO și pe Facebook-ul DCNEWS. 

Cine este Ana Ciceală

”Am venit în Bucureşti în 2002, pe când aveam 19 ani. Sunt 14 ani de atunci, în care am lucrat pentru două corporații și ca manager general pentru un grup de firme daneze. În resurse umane, silvicultură și outsourcing. Precum multi alți colegi de generație, la un moment dat mi-am dat seama că banii și cariera în corporație nu sunt totul și că acum am privilegiul să fac ceva ce are sens pentru mine și cei din jur.

[citeste si]

Cum am aflat despre Nicușor Dan? În 2010 am început să mă plimb prin vechiul București, printre casele vechi cu grădini miraculoase, distruse cu bună știintă pentru a face loc pentru noi "dezvoltări" sau, în lipsa de investitori, unor parcări. În felul acesta mi-a fost descoperită arhitectura și istoria Bucureștiului de dinainte de comunism și am început să privesc, să cunosc și să simt altfel orașul și oamenii săi. Așa am început să urmăresc ce face Nicușor Dan și Asociația Salvați Bucureștiul, iar în 2015 am devenit voluntar și apoi manager de proiect la asociație. Echipa pe care Nicușor a reușit să o formeze pentru a candida la alegerile locale 2016 este impresionantă. Uniunea Salvați Bucureștiul a reușit să alăture oameni implicați civic de foarte mult timp, adevărați eroi de gherilă urbană, artiști, manageri, arhitecți, avocați, istorici, jurnaliști, voluntari, toți specialiști care au demonstrat deja în domeniul lor, toți săturati de felul prădător – lipsit de scrupule față de oameni și care până la urmă provoacă moarte – în care s-a făcut politică de către reprezentanții noștri politici de până acum. Toți dispuși să vină cu ce au mai bun în sprijinul cetății.

Experiență de management

Ce aduc eu valoros in echipa? Aduc experiență de management, în coordonare de echipe transdisciplinare și echilibrare de bugete, grijă și motivație pentru dezvoltarea comunității, gândită pe termen mediu și lung versus metodele de descurcare romanească a "ambiguității". Îmi place să duc la bun sfârșit proiecte, să pun oamenii și lucrurile în mișcare.Vreau ca oamenii cu care lucrez să fie entuziasmați de rezultate dar și cu energie pentru viitor. Am o minte care judeca la rece și își alege războaiele. Nu mă dau bătută ușor. Am respect pentru fapte și argumente și cred că în administrație e nevoie de cele două.” este mesajul de descriere publicat de USB.ro înainte de alegerile locale, de către Ana Ciceală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel