Ana Bulai, agresiune în trafic. Val Vâlcu: Poliția surprinde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a reacționat în urma incidentului din trafic în care sociologul Ana Bulai a fost victimă.

Ana Bulai a fost șicanată în trafic de un bărbat în timp ce își ducea fetița la școală. Șoferul a urmărit-o, a început să lovească puternic în mașina ei, în timp ce o înjura, moment în care sociologul a sunat la 112. Agresorul a plecat. Polițiștii au sosit la fața locului și i-au spus că atâta timp cât nu există urme de violență... nu are sens să se facă investigații.

Și jurnalistul Val Vâlcu s-a confruntat cu nepăsarea oamenilor legii

Anul trecut, mașina parcată o oră i-a fost spartă, seara, nu în miezul nopții. Polițistul nu a luat amprente, a făcut o poză și a aruncat dosarul la sertar, așteptându-se ca jurnalistul Val Vâlcu să lăse baltă cazul. 

"Oricine a trecut printr-un astfel de episod. Când geamul mașinii mele a fost spart, Poliția nu știa, de fapt, cum să scape de caz, să nu se deschidă un dosar", a zis Val Vâlcu.

Multă muncă...

Ce ar fi însemnat o cercetare a polițiștilor în cazul Anei Bulai? Să identifice șoferul, să-l audieze, să caute imagini pe camerele de supraveghere din zonă, să deschidă dosar penal, să facă rapoarte, adică muncă.

Dar oamenii legii gândesc astfel: Nu mai bine se împacă victima și agresorul? Nu mai bine victima nu are nimic de raportat? De ce să se facă audieri? De ce să caute pe imaginile de supraveghere când poate să stea frumos la secție? Cam asta face Poliția în București.

Întrebarea este cine va plăti dacă șoferul se va duce și va da în cap unui om? Un tip care este în stare să șicaneze persoane în trafic, are timp să urmărească mașini... este posibil să aibă probleme emoționale și să facă acte de violență.

Poliția vorbea de condusul agresiv, dar acum este vorba despre o agresiune în toată regula. Dacă nu există 'țeasta crăpată', nu există fapta în viziunea polițiștilor. De asemenea, în cazul sociologului vorbim despre o doamnă la volan și o fată care plângea pe bancheta din spate. Șoferul era un individ periculos. Simplul fapt că agresează o femeie este revoltător.

Citește și:  Bulai, incident în trafic. Surugiu: Și eu sunt înjurat aproape zilnic

"Ne-am obișnuit cu astfel de oameni, dar cel mai mult surprinde atitudinea Poliției. Pentru ce există? Pentru a-i împăca pe oameni? Atunci de ce mai există funcția de mediator?", a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Vezi și: Sociologul Ana Bulai, incident violent în trafic. Reacția polițiștilor, revoltătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel