Ana Birchall, raport de activitate în Guvern: Sunt mândră
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Ana Birchall a anunţat pe o rețea de socializare că îşi va prezenta raportul de activitate pentru ultimele şase luni. 

"Având în vedere buna tradiţie stabilită împreună încă de la sfârşitul primei sesiuni parlamentare din 2013 şi din respect pentru voi toţi, în zilele următoare o să îmi prezint raportul de activitate pentru ultimele şase luni. Sunt mândră de lucrurile bune realizate în această perioadă, fie că vorbim de pregătirea şi organizarea Preşedinţiei României la CE în 2019, Brexit sau alte teme aflate pe agenda europeană.

Sunt onorată şi recunoscătoare pentru şansa de a lucra cu o echipă extraordinară de oameni dedicaţi din Ministerul Afacerilor Externe, cu echipa mea formată din tineri educaţi şi muncitori, sau mai puţin tineri, dar care iubesc cu aceeaşi pasiune această ţară atât de frumoasă", a scris Ana Birchall pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje, adăugând că gândurile acestora i-au "atins inima" şi "mângâiat sufletul". 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel