Ana Baniciu, supersitiții în noaptea de Revelion: Am avut în fiecare an
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ana Baniciu
Ana Baniciu
Ana Baniciu, cântăreață și fostă concurentă "Te cunosc de undeva!", și-a amintit cu drag despre momentele frumoase din perioada Crăciunului, la "CulTOUR", ediție care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel.

Ce a primit de la Moșu' în copilărie, ce a trecut pe lista dorințelor anul acesta, dar și alte lucruri neștiute despre îndrăgita artistă, într-o ediție de sărbătoare, la Happy Channel!

"Am primit de la Moș Crăciun un pian. Era pus sub brad. Nu m-am bucurat foarte tare, în primă fază, pentru că pianul nu era asamblat, erau niște cutii de carton. Eu îmi doream păpuși, sinceră să fiu. Taică-meu a stat toată noaptea să-l asambleze, iar dimineața am cântat la pian", a povestit Ana Baniciu, la "CulTOUR", despre unul dintre cele mai frumoase daruri primite în copilărie, cadou care a ajutat-o să-și dezvolte pasiunea pentru muzică.

"Pe lista de anul ăsta, nu-mi doresc lucruri materiale. Îmi doresc mai mult să fiu eu liniștită sufletește, să petrec Crăciunul într-o companie frumoasă", a completat frumoasa artistă.

Superstiții în noaptea de Revelion

Ana a vorbit și despre superstițiile de care ține cont în noaptea dintre ani. "Ceva roșu pe mine am avut în fiecare an. Cumva, cred că este o superstiție cu care ne-am obișnuit", a spus ea la "CulTOUR", emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgita cântăreață, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Vezi și: Alin Gheorghișan, despre cadoul care i-a schimbat viața: Nu-l poți compara

Maia Morgenstern, povestire despre respectarea tradiției: Am ales o sărbătoare ce durează mult 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel