Amos Tarot. Rolul copiilor indigo în 2022 și previziunile Noului An
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Amos a acordat pentru Astrosens o declarație despre ce crede el că ne va aduce anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale, scrie Astrosens

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. După o discuție cu el, îți schimbi părerea despre tarot, bazată de cele mai multe ori pe prejudecăți.

Se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! Amos are o poveste de viață demnă de un serial de succes, sau de unul care să îți arate că există multiple posibilități în viață. Mai multe detalii AICI

Previziunile lui Amos pentru 2022

Anul 2022 este un an cel puțin interesant dacă nu foarte important și face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității. În anul 2021 ne-am integrat umbra ca și popor.

Energia lui va fi 6, ceea ce semnifică alegere, opțiune. Va există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra într-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totdeauna (lecția depășirii fricilor).

Anul 2022 rămâne totuși în zona conspirațiilor de tot felul, vor fi articole și zvonuri de tot felul, oamenii vor considera că sunt mințiți, trădați, duși cu zăhărelul de către Guvern pentru interesele proprii, vor fi în continuare suspicioși cu privire la modul de acțiune și la legile create de către stat. Este indicat să fim informați înainte de a specula orice altă teorie.

Așadar vor fi activități ostile în ceea ce privește modul de gestionare al situației pandemice.

Citește CONTINUAREA articolului AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel