America Express, ce nu s-a văzut la TV. Rută spectaculoasă
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Aflați ce nu s-a văzut la TV, în emisiunea America Express. 

Duminică, de la ora 17:00, Antena 1 difuzează documentarul Drumul Aurului care arată o perspectivă inedită asupra uluitorului traseu America Express. Totul va fi văzut în ritmul exploratorilor Marius Damian și Oase. Aceștia vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor prin care au trecut echipele, despre obiceiurile și ineditul lor, înfățișând Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. 

Cei 7.000 de kilometri străbătuți alert în aventura America Express capătă astfel profunzimea dată de ochii curioși ai celor doi prezentatori, dornici să afle totul despre semnificațiile locurilor și ale misiunilor de pe traseu. Mexicul, tărâmul zeilor azteci, Guatemala, inima civilizației Maya, și Columbia, țara smaraldelor și a cafelei, se dezvăluie în acest documentar și ca destinații de vacanță, poveștile aduse de Marius Damian și Oase oferind informații utile și idei de călătorii în această parte de lume. După varianta italiană a reality show-ului, Antena 1 este a doua televiziune din lume care a pornit pe această rută spectaculoasă și singura care a îmbogățit aventura competiției cu această colecție de materiale ce scanează cultura locurilor vizitate, realizând un documentar unic.

De la tradiții și istoria fascinantă a destinațiilor la pericolele orașelor afectate de influența cartelurilor de droguri, documentarul Drumul Aurului este totodată preambulul ideal pentru Marea Finală America Express, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel