Data actualizării:
Data publicării:

America Express 2023: Laura Giurcanu și Sânziana Negru, câștigătoarele noului sezon

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România, "America Express", și-a desemnat câștigătorii pentru sezonul din 2023, într-o finală plină de suspans și aventuri extraordinare.

Echipele formate din Alexia și Aris Eram, precum și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, au oferit un spectacol incredibil în finala care s-a desfășurat la Buenos Aires, Argentina. Traseul plin de provocări și aventuri pregătit de producători a testat curajul și abilitățile celor implicați, iar echipa câștigătoare a acestui sezon a fost cea condusă de Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Sezonul 6 al acestei producții remarcabile de la Antena 1 a fost filmat în locații exotice precum Columbia, Ecuador și Argentina, oferind un amalgam de experiențe și provocări unice.

După finala plină de emoție, Alexia Eram a împărtășit gândurile sale pe Facebook, exprimând recunoștința pentru că au avut oportunitatea să participe la această aventură extraordinară. Ea a subliniat că experiențele trăite și oamenii întâlniți acolo le-au deschis mințile și sufletele într-un mod aparte, iar această călătorie a meritat fiecare efort depus.

2. -imagine fara descriere- (america-express_95371200.jpg)

De asemenea, Laura Giurcanu a transmis gândurile sale despre această experiență uimitoare, remarcând cât de mult le-a schimbat această aventură și cât de recunoscătoare este pentru prietenia și experiența trăită alături de Sânziana Negru. Efortul comun, susținerea reciprocă și bucuria câștigului le-au oferit nu doar premiul, ci și o legătură profundă și o prietenie care va dura o viață întreagă.

3. -imagine fara descriere- (america-express-2_27058500.jpg)

Ambele echipe au arătat că, indiferent de rezultat, această experiență a adus noi perspective și lecții de viață prețioase, reconfirmând că cel mai mare câștig este legătura construită și amintirile pe care le-au acumulat. Aceasta reprezintă, fără îndoială, adevăratul premiu al acestei competiții.

În urma acestui sezon plin de aventură și emoții, echipa redacțională și fanii "America Express" așteaptă cu nerăbdare să descopere noi povești și provocări în sezoanele viitoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel