AMENZI USTURĂTOARE într-o singură zi
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Procese verbale
Procese verbale
Polițiștii au dat amenzi record într-o zi în urma mai multor acțiuni de control în toată țara.

Într-o singură zi, polițiștii au reușit să dea amenzi în valoare totală de 1,8 milioane de lei, după mai multe controale efectuate în toată țara pentru a preveni faptele antisociale și să mențină ordinea și siguranța publică, informează stirileprotv.ro.

În cursul zilei de vineri, aproximativ 10.000 de polițiști au participat la nivel naționali la 300 de acțiuni pentru a preveni faptele antisociale, intervenind, de asemenea, la 3.147 de evenimente, dintre care 2.671 au fost raportate prin 112, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

Au fost date mai bine de 4.000 de amenzi în valoare totală de 1,8 milioane de lei

În urma activităţilor, au fost constatate 764 de infracţiuni, dintre care 112 în flagrant delict. De asemenea, poliţiştii au găsit 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 32 de măsuri restrictive de libertate. Poliţiştii au dat 4.758 de amenzi în valoare totală de peste 1,8 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 55.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat 108 infracţiuni, fiind reţinute 288 de permise de conducere. În plus, au fost retrase 61 de certificate de înmatriculare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel