Amenzi de 2.200 de lei pentru semințe aruncate pe jos, în 3 zile, la Constanța / Foto
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Anja de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Anja de la Pixabay
Polițiștii din Constanța au aplicat în doar trei zile amenzi de 2.200 de lei pentru aruncatul cojilor de semințe pe domeniul public. 

Printr-o postare pe pagina de Facebook, Primăria Constanța atrage atenția asupra „infractorilor bunului-simț”: hoții de lalele și spărgătorii de semințe.

Primăria Constanța anunță că în doar trei zile, polițiștii locali au aplicat nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.200 lei pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public. 

Spartul semințelor se pare că a devenit un sport național. În doar trei zile, polițiștii locali au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2200 lei pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public.”, se arată în postare.

De asemenea, toate persoanele surprinse aruncând pe jos cojile au fost puse să curețe mizeria făcută pe trotuare, în parcuri sau la locurile de joacă, precizează Primăria Constanța.

În continuare, se prezintă faptul că „de lipsă de bun-simț a dat dovadă și o femeie care a fost surprinsă de un echipaj de poliție locală în timp ce scotea din casetele florale bulbi de lalele și a rupt mai multe lalele pentru a-și confecționa un buchet.”

„Persoana în cauză, depistată de polițiștii locali în zona centrală a Constanței, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1500 lei pentru distrugerea spațiului verde.

Această faptă vine la doar câteva zile după ce 4 minori au fost surprinși de agentul de pază în parcul din Tomis II în timp ce smulgeau lalele. Au lăsat sacul și au fugit la vederea paznicului, astfel că prejudiciul a fost recuperat (30 de bulbi de lalele).”, a mai adăugat Primăria Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel