Amenințare dublă pentru concurenții Chefi la cuțite: "Nu am simțit niciun battle așa cum l-am simțit pe acesta"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Urmează penultimul battle, iar jurații vor trece prin mari emoții pentru că, de data aceasta, echipele lor vor găti pentru niște degustători dificil de încântat.

După o bătălie culinară grea, în care s-au folosit două amulete, întrecerea echipelor din ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a încheiat cu o incomodă egalitate. Astfel, tabăra lui Chef Richard Abou Zaki și cea a lui Chef Alexandru Sautner au obținut câte cinci farfurii, regula egalității dictând ca fiecare dintre cele două echipe să trimită o parte dintre concurenți la proba eliminatorie. La finalul ediției, cel care a pierdut un concurent a fost, însă, Chef Orlando Zaharia. Diseară, urmează o partidă de gătit asezonată cu răsturnări de situație, juriul invitat la degustare dându-le mari emoții juraților: este vorba despre copiii care se întrec cu adulții în emisiunea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?.

Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 00:04, ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, înregistrând 5.3 puncte de rating și 18.8% cotă de piață. Pe intervalul orar al emisiunii ”Survivor All Stars”, show-ul culinar Chefi la cuțite a obținut 5.8 puncte de rating și 20.9% cotă de piață, în timp ce postul concurent ProTV a înregistrat 4 puncte de rating și 14.3% cotă de piață.  În minutul de aur 22:05, peste 1,1 milioane de telespectatori au urmărit verdictul adus de farfuriile colorate pe bandă. 

Egalitatea dintre tabăra tunicilor roz și cea a tunicilor galbene a adus multă neliniște în bucătăria Chefi la cuțite ieri seară, când Chef Richard Abou Zaki și Chef Alexandru Sautner au fost nevoiți să aleagă concurenții care au intrat la proba eliminatorie. Singurul care și-a trimis toți competitorii la provocarea individuală a fost Chef Orlando Zaharia – și tot el a fost cel care aseară și-a pierdut cuțitul de aur. La finalul ediției, Alexandru Săbădeanu a avut cea mai slabă farfurie, ieșind din concurs. 

Diseară, Chef Richard Abou Zaki va arunca în joc o amuletă care va da peste cap ritmul de la bancurile de lucru. ”Proba asta a fost un calvar! A fost de departe cel mai enervant battle”, a declarat Mihai Dragomir.

Amenințarea provocării individuale, dublă

Urmează penultimul battle, iar jurații vor trece prin mari emoții pentru că, de data aceasta, echipele lor vor găti pentru niște degustători dificil de încântat: copiii care se întrec cu adulții în emisiunea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?. Selectivi din fire și foarte siguri pe gusturile lor, cei mici vor decide câștigătorii unei întreceri din care nu vor lipsi răsturnările de situație... Pentru că Chefii vor fi gata să apeleze la arsenalul greu pentru a-i cuceri pe puștii care îl vor însoți pe Andrei Aradits la degustare.

”Nu am simțit niciun battle așa cum l-am simțit pe acesta”, a spus Lăcrămioara Pintilie. Presiunea este cu atât mai mare cu cât amenințarea provocării individuale este dublă – în seara aceasta, la finalul ediției, verdictele Chefilor pot trimite doi concurenți acasă.

Cine va câștiga cel de-al nouălea battle și cum se va desfășura proba eliminatorie telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel