Amenințări în Republica Moldova, după alegeri. Igor Dodon anunță începutul sfârșitului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto: politics.md
foto: politics.md
Alegerile parlamentare din Republica Moldova conturează un tablou clar împărțit între Europa și Mama Rusie. Unii se unesc, alții declară război. 

După ce au fost numărate peste 89% din buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, rezultatele arată că PSRM a obținut 21.35%. Este urmat de: PLDM - 19.45%, PCRM - 17.95%, PD -15.77% și PL - 9.37%, PCR – 5,02%.

Vlad Filat a anunțat o coaliție postelectorală PLDM-PD-PL. Liderul PLDM spune, despre scorul obținut de PSRM, că "rezultatul acesta nu este un miracol, și nu este a lui Dodon, și nu este a steluței lui Dodon, acest rezultat este al lui Vladimir Vladimirovici Putin și eu aici nu mai am ce comenta".

Liderul PSRM, Igor Dodon, amenință liderii partidelor pro-europene cu începutul sfârșitului "Coaliției Oligarhilor". El susține că actuala Guvernare a fraudat alegerile, astfel încât să nu poată fi formată o coaliție de stângă, scrie deschide.md. "Noi vom fi în opoziție, dar să vedeți voi de ce opoziție veți avea parte", a declarat Igor Dodon pe o notă destul de tensionată.

Citește și: Papa Francis, mișcare strategică legată de alegerile din Moldova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel