AVIZ pentru ”amatori”. AMENDĂ de 3.000 de lei, după ce o femeie și-a abandonat pisica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie care și-a abandonat pisica a fost amendată de polițiști cu 3.000 de lei.

O femeie din județul Suceava și-a abandonat pisica în stradă la jumătatea lunii august. Ea ar fi coborât din mașină și ar fi lăsat în stradă un sac în care se afla un motan. Un trecător a văzut scena, a făcut poze și a mers la poliție. Femeia a primit sancțiunea maximă, amendă de 3000 de lei. Cazul a fost făcut public de Asociația "Casa lui Patrocle".

"Ai abandonat motanul? Ți-ai luat 30 milioane amendă! Așa da! Mulțumim autorităților! Pe 16 august o femeie a oprit mașina în Bunești și a aruncat un sac în care se afla un motan. Altă femeie a văzut, a oprit, a fotografiat, l-a salvat, iar împreună cu noi a fost la Poliție în Fălticeni pentru a depune plângere. Iar o altă femeie are acum grijă de motan, și-l creste! Apropo, acum este castrat, complet vaccinat, și vă rugăm sa-l adoptați!

Ieri am primit un răspuns oficial din partea autorităților. Si cu siguranță ați primit si voi, cei care ați trimis petiții online. Fapta săvârșită este de natură contravențională. Pe românește, amenda. Partea bună este că s-a aplicat amenda maxima, 3000 de lei. Căci sancțiunea se putea încadra între 1000 si 3000 lei. Partea proastă este că nici măcar 1% dintre miile de cazuri de abandon din România nu sunt nici cunoscute, nici văzute, nici știute, nici sancționate. Căci dacă fiecare nemernic care abandonează un animal ar plăti 30 de milioane, garantăm și dăm cu semnătură că si-ar mișca fundul să-și sterilizeze animalul.", au scris membrii asociației pe pagina de Facebook.

Ai abandonat motanul? Ti-ai luat 30 milioane amenda! Asa da! Multumim autoritatilor! Pe 16 august o femeie a oprit...

Publicată de Casa lui Patrocle - Animal Rescue pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel