Amendă de 10.000 de lei pentru un botoșănean care dezmembrează mașini
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Joshua_Willson de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Joshua_Willson de la Pixabay
Un botoșănean care dezmembrează mașini a fost amendat cu 10.000 de lei. 

Un bărbat din Ștefănești a fost sancționat cu o amendă de 10.000 de lei de către comisarii Gărzii de Mediu, vineri, în urma unei sesizări cu privire la un atelier improvizat de dezmembrări auto, scrie stiri.botosani.ro.

Rezultate cel mai probabil din dezmembrarea unor mașini, dar și din dezafectarea unor articole electro-casnice, mai multe fiare vechi erau împrăștiate prin curte. Cutii de la vopseluri, tuburi de la spumă poliuretanică, anvelope, scaune, până și o ușă metalică erau înșirate de-a lungul gardului.

„Persoana fizică identificată nu deține autorizație de mediu pentru activitățile pe care le desfășoară pe amplasament, respectiv colectare deșeuri periculoase și nepericuloase, dezmembrare vehicule scoase din uz. Pentru neconformitățile constate s-au trasat următoarele măsuri cu termen, în vederea remedieri – interzicerea activității de colectare, valorificare și/sau tratare a deșeurilor fără a deține Autorizație de Mediu și valorificarea deșeurile existente prin operatori economici autorizați”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Totodată, proprietarul depozitului a fost amendat cu 10.000 lei.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel