”Ambuscadă din partea celor în uniforme” la meciul dintre Rapid şi FCSB pe Arena Naţională
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află mai multe despre "ambuscada din partea celor în uniforme" de la Rapid - FCSB.

Rapid-FCSB s-a disputat pe Arena Naţională în faţa a 43.000 oameni. Giuleştenii au câştigat cu 4-0 şi au relansat lupta la titlu, reuşind să reducă distanţă faţă de FCSB la doar 4 puncte în clasament. E drept, însă, că în caz de egalitate de puncte FCSB are un avantaj, pentru că la înjumătăţire a pierdut jumătate de punct. 

Organizarea meciului pe Arena Naţională nu a fost o misiune uşoară, însă. O spune Daniel Carciug, sponsorship manager la FC Rapid. Acesta indică şi spre o ”ambuscadă a celor în uniforme”. 

”Să joci pe Giulești este o bucurie în sine, pentru că oferă o energie magică. Este un stadion pe care îl cunoști, cu bune și cu rele, te simți acasă. Te înalță propria lui dimensiune, te poți exprima așa cum simți și, cel mai important, îl simți al tău.

Dimensiunea lui magică te cuprinde în brațele ei, oferindu-ți din propria căldură după o săptămână grea. Fiecare cântec este o rugă către divinitate pentru a adăuga o putere magică jucătorilor. Ca în final să primești un răspuns al zeilor printr-un gol în poarta adversă.

Asta mă încântă la fiecare meci de pe Giulești, transformat într-un construct identitar. În schimb, să joci pe Arena Națională este precum o vacanță într-un tărâm îndepărtat.

Este necesar pentru a ieși din rutina casei tale și pentru a căpăta noi perspective. Este plăcut să experimentezi beneficiile, dar extrem de neplăcut să te pregătești. Să îți faci bagajele pentru a pleca în vacanță poate fi o etapă mai puțin plăcută. Să pregătești într-o săptămână un meci pe Arena cu 48.000 de oameni este o provocare pentru oricine. Arena nu doar că nu o cunoști, dar este greu să o personalizezi, să o faci să aibă magia Giuleștiului. Are altă structură, suporterii nu sunt familiarizați. Să nu mai zic de echipa de organizare, staff, voluntari și parteneri. Echipa stadionului îți este străină, este greu să te conectezi și să existe automatisme”, a declarat Daniel Carciug.

Citește în continuare pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel