Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul de Pediatrie din Pitești, reabilitat. ”Un sistem de sănătate corect pentru oameni”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Pediatrie din Pitești a fost reabilitat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș. Banii au venit atât din bugetul propriu, cât și din fonduri europene.

Reprezentanți Ministerului  Sănătății au fost prezenți la Pitești, într-o vizită de monitorizare tehnică PNRR - Sănătate, fiind vizitate Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul de Pediatrie Pitești, precum și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgențe din Pitești.

”Ministerul Sǎnǎtǎții susține autoritǎțile locale care au vocația construcției unui sistem de sǎnǎtate corect pentru oameni. Vizita de monitorizare tehnică PNRR - Sănătate Pitești ne arată că se poate.

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Pediatrie din Pitești, reabilitat cu sprijinul CJ Argeș, cu bani din bugetul propriu și fonduri europene, este un model de bunǎ practicǎ.

Extinderea și modernizarea UPU și a sectorului de spitalizare de zi din cadrul Spitalului Județean de Urgențǎ din Pitești este un alt exemplu care demonstreazǎ cǎ se poate.

Pe lângă acestea, Consiliul Județean Argeș va demara curând procedura pentru construcția unui Centru de Radioterapie cu fonduri din PNRR”, a transmis Ministerul Sănătății într-o postare făcută pe Facebook.

MS: Facem tot ceea ce ne stă în putere

”Suntem într-un moment de transformare a sistemului. Sunt zone unde transformările sunt imediate și contrastul între trecut și prezent este unul izbitor. În același timp, sunt locuri care încă au rămas în urmă și acolo trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a recupera”, au mai adăugat reprezentanții MS.

Citește și: Ministerul Sănătății a primit avizarea pentru digitalizare. Care sunt costurile proiectului și până când trebuie realizată ”Transformarea digitală a MS”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel