Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață/Facebook
Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață/Facebook
Amber Rose și fiul ei de vârstă preșcolară savurează împreună o ceașcă de cafea "în fiecare dimineață".

"Slash are 4 ani. Bea cafea tot timpul", a explicat cu nonșalanță modelul, în vârstă de 40 de ani, gazdei podcastului "No Jumper", Adam22, căruia i s-a alăturat soția sa, vedeta Lena the Plug.

"Cum ar fi, eu și copiii mei stăm și bem cafea și vorbim", a continuat Rose - care îl împarte pe Slash cu directorul muzical Alexander "AE" Edwards și pe fiul de 10 ani Sebastian "Bash" cu rapperul Wiz Khalifa -.

Ea a explicat că bea "o ceașcă de cafea".

"Stai, glumești, nu?" a întrebat Lena, la care Rose a răspuns: "Nu! E în regulă, nu e mare lucru. ... Nu contează".

Potrivit influencerului, "este puțină cofeină, iar cafeaua nu este rea pentru tine".

"Copiii mei beau Coca-Cola", le-a spus ea celor doi uimiți.

În același timp, Rose a spus că Bash a crescut în preajma mirosului de marijuana și l-a văzut pe tatăl său fumând-o tot timpul.

"[Wiz] nu i-ar sufla în față sau ceva de genul ăsta, dar [Bash] este în apropiere", a împărtășit ea. "Este atât de normalizat. Nu este un lucru. ... Wiz fumează toată ziua, în fiecare zi, așa că Bash - de când avea 2 ani - este ca și cum ar fi: 'Tatăl meu fumează'. Nu e nimic. Este desensibilizat."

Amber Rose este o personalitate publică americană, model, actriță și activistă. Ea a devenit cunoscută inițial ca model și dansatoare, apoi și-a consolidat notorietatea ca activistă și susținătoare a drepturilor femeilor și a comunității LGBTQ+.

Rose a început cariera ca dansatoare în industria muzicală hip-hop și a fost asociată cu artiști precum Kanye West și Wiz Khalifa. Ea și-a câștigat popularitatea și recunoașterea pentru atitudinea ei deschisă și nonconformistă.

Pe lângă cariera în divertisment, Amber Rose a devenit cunoscută pentru activitatea ei în domeniul activismului. Ea a fost implicată în mișcarea "SlutWalk", un eveniment anual creat pentru a susține victimele violenței sexuale și pentru a promova egalitatea de gen și drepturile femeilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel