Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață/Facebook
Amber Rose îl lasă pe fiul ei de 4 ani, Slash, să bea cafea în fiecare dimineață/Facebook
Amber Rose și fiul ei de vârstă preșcolară savurează împreună o ceașcă de cafea "în fiecare dimineață".

"Slash are 4 ani. Bea cafea tot timpul", a explicat cu nonșalanță modelul, în vârstă de 40 de ani, gazdei podcastului "No Jumper", Adam22, căruia i s-a alăturat soția sa, vedeta Lena the Plug.

"Cum ar fi, eu și copiii mei stăm și bem cafea și vorbim", a continuat Rose - care îl împarte pe Slash cu directorul muzical Alexander "AE" Edwards și pe fiul de 10 ani Sebastian "Bash" cu rapperul Wiz Khalifa -.

Ea a explicat că bea "o ceașcă de cafea".

"Stai, glumești, nu?" a întrebat Lena, la care Rose a răspuns: "Nu! E în regulă, nu e mare lucru. ... Nu contează".

Potrivit influencerului, "este puțină cofeină, iar cafeaua nu este rea pentru tine".

"Copiii mei beau Coca-Cola", le-a spus ea celor doi uimiți.

În același timp, Rose a spus că Bash a crescut în preajma mirosului de marijuana și l-a văzut pe tatăl său fumând-o tot timpul.

"[Wiz] nu i-ar sufla în față sau ceva de genul ăsta, dar [Bash] este în apropiere", a împărtășit ea. "Este atât de normalizat. Nu este un lucru. ... Wiz fumează toată ziua, în fiecare zi, așa că Bash - de când avea 2 ani - este ca și cum ar fi: 'Tatăl meu fumează'. Nu e nimic. Este desensibilizat."

Amber Rose este o personalitate publică americană, model, actriță și activistă. Ea a devenit cunoscută inițial ca model și dansatoare, apoi și-a consolidat notorietatea ca activistă și susținătoare a drepturilor femeilor și a comunității LGBTQ+.

Rose a început cariera ca dansatoare în industria muzicală hip-hop și a fost asociată cu artiști precum Kanye West și Wiz Khalifa. Ea și-a câștigat popularitatea și recunoașterea pentru atitudinea ei deschisă și nonconformistă.

Pe lângă cariera în divertisment, Amber Rose a devenit cunoscută pentru activitatea ei în domeniul activismului. Ea a fost implicată în mișcarea "SlutWalk", un eveniment anual creat pentru a susține victimele violenței sexuale și pentru a promova egalitatea de gen și drepturile femeilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel