Amber Heard, primul mesaj după ce a aflat că a pierdut în procesul cu Johnny Depp
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Juriul de la procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul în favoarea actorului. Amber Heard a oferit prima reacție după anunțarea verdictului.

„Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am, de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard, după verdict.

Amintim că juriul a ajuns la concluzia că articolul de opinie publicat de Amber Heard l-a defăimat pe actorul Johnny Depp, creându-i un prejudiciu de imagine și material, scrie reporterul Andrew Havrane. Juriul consideră că Heard a acționat cu rea voință. 

 

Jurații au ascultat peste 100 de ore de dovezi

După ce au ascultat mai mult de 100 de ore de mărturie timp de șase săptămâni, jurații au finalizat audierea probelor în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ca martor final, Heard a luat din nou cuvântul pentru a doua oară joi, pentru a fi chestionată despre inadvertențele dintre varianta ei de evenimente și variantele martorilor lui Depp. 

Amber Heard a mărturisit că nu a fost surprinsă de numărul de persoane care au acceptat să depună mărturie în numele lui. 

Procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Tudor Chirilă: „Doi oameni care sunt de fapt victimele mediilor în care au crescut”

Tudor Chirilă a vorbit, în emisiunea de la Spectacola, despre pocesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. „Mă uit la procesul lui Johnny Depp și Amber Heard și mă uit la doi oameni care sunt de fapt victimele mediilor în care au crescut. Cum facem cu oamenii ăștia? Acestea sunt niște probleme pe care le ridică Spectacolul „visul american”  și o face într-o multitudine de feluri, o face și comic, o face și tragic”, a spus actorul Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel