Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, moment EMOȚIONANT la Marșul Revoluției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a fost unul dintre cei care au dat citire, duminică seara, numelor eroilor morți în timpul Revoluției din 1989.

Actorul Mihai Călin a afirmat că acesta este alături de români așa cum țara sa este alături de România de 30 de ani. ”Ambasadorul SUA este alături de noi în această seară, la fel cum țara sa este alături de România pe drumul democratic de 30 de ani. Partener strategic, Statele Unite susțin valorile pentru care s-a ieșit în stradă în 89. Prezența Excelenței Sale aici ne onorează și ne dă speranță”, l-a prezentat actorul Mihai Călin pe Adrian Zuckerman.

”În numele meu, al președintelui Trump, al poporului american Dumnezeu să îi odihnească și să îi binecuvânteze pe eroii de la Revoluție”, a spus și Adrian Zuckerman. Ambasadorul SUA în România a dat citire, alături de alte persoane, numelor eroilor morți în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

La momentul transmiterii știrii sunt citite, la evenimentul din fața sediului MAI, numele celor 1142 de eroi morți în timpul Revoluției. La manifestare sunt prezenți președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel