Ambasadorul Franţei la Bucureşti a leşinat la recepţia dedicată Zilei Naţionale a Franţei - VIDEO
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 14 iul 2011, 17:56
WhatsApp
henri
henri

Ambasadorul francez la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat la recepţia organizată de Ziua Naţională a Franţei. Acesta a fost sprijinit de premierul Emil Boc, prezent la ceremonie. În scurt timp, Henri Paul şi-a revenit şi îşi ţine discursul în faţa comunităţii franceze din România.

Ambasadorul francez în România, Henri Paul, a leşinat pentru scurt timp joi, la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. În scurt timp după acest moment, acesta şi-a revenit şi a ţinut un discurs adresat francezilor.

"Doamnelor şi domnilor, 14 iulie pentru toţi francezii este un moment de bucurie şi de respect, în care ne place să ne regăsim împreună pentru a sărbători onoarea de a face parte din comunitatea noastră. Este cazul şi aici, în România, căci legăturile sunt foarte puternice", a spus ambasadorul francez.

Născut la 8 august 1952 la Arcachon (Gironde), Henri Paul este absolvent al Institutului de studii politice din Paris, licenţiat în drept. Este ambasador din România din 2007.

Nici actualul premier al României, Emil Boc, nu a fost scutit de incidente asemănătoare. În urmă cu câţiva ani, pe când era parlamentar al actualului partid aflat la putere, invitat la o emisiune a lui Andrei Gheorghe, la Antena 1, a călcat strâmb şi s-a prăbuşit în platoul studioului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?