Amănunte șocante în cazul șoferului care a vrut să incendieze zeci de copii în Italia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un migrant a vrut să incendieze zeci de copii într-un autobuz de transort scolar
Un migrant a vrut să incendieze zeci de copii într-un autobuz de transort scolar
Ancheta declanșată de polițiștii italieni a scos la iveală detalii șocante. Șoferul a vrut să îi ardă de vii pe elevi pentru a răzbuna moartea migranților care vor să ajungă în Italia traversând Marea Mediterană.

Tragedia a fost împiedicată de un băiețel în vârstă de doar opt ani. Acesta povestește că șoferul i-a legat cu niște corzi apoi i-a stropit cu benzină. Le-a luat și telefoanele mobile. A intrat apoi cu autobuzul pe autostradă îndrepându-se către aeroportul Malpensa de lângă Milano, Italia. Pe drum însă, unul dintre copii a reușit să scape din strânsoare și s-a folosit de telefon pentru a da alarma. Câteva echipaje de poliție s-au îndreptat în viteză spre autostradă. Șoferul nu a vrut să oprească autobuzul, dar copiii care s-au eliberat între timp au acționat butonul de urgență și au deschis ușa. Autobuzul a fost oprit doar cu ajutorul unui șofer de tir care i-a blocat avansarea. Atunci șoferul autobuzului cu elevi l-a incendiat.  

Un bărbat originar din Senegal în vârstă de 47 de ani, cetăţean italian, din 2014  și-a motivat gestul: "Vreau să se termine cu oamenii morţi în Marea Mediterană", a strigat şoferul autobuzului în timp ce a incendiat vehiculul în zona San Donato Milanese, la periferia oraşului Milano, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

Vezi și: Autobuz de transport elevi, incendiat de un migrant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel