Amalia Nenovici: Nu mai putem aștepta lupte politice, traseism și promisiuni electorale
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Amalia Nenovici, sursă foto: Amalia Nenovici Facebook
Amalia Nenovici, sursă foto: Amalia Nenovici Facebook
Amalia Nenovici cadidează din partea ALDE la Primăria Sectorului 1.

Într-un interviu acordat DC News, aceasta a vorbit despre obiectivele ei politice și despre ce a determinat-o să candideze la Primăria Sectorului 1.

„Îmi doresc foarte mult să vin cu soluții la problemele noastre recurente care țin de revenirea la drepturile fundamentale ale oamenilor. Vrem dreptul la liberă exprimare care din păcate azi nu mai există, îmi doresc revenirea la cel mai important drept din punctul meu de vedere: dreptul la educație. De la educație pleacă totul, pentru noi și mai ales pentru generațiile viitoare.

Mă uit cu tristețe la tineretul din ziua de azi și mă gândesc că ei vor trebui să ne plătească nouă pensiile. Nu văd această situație cu ochi buni. Aceste lucruri trebuie să se schimbe urgent. Nu mai putem aștepta lupte politice, traseism politic, nu mai putem aștepta promisiuni electorale. 

Eu mi-am făcut această campanie printre oameni, am mers pe teren zilnic, am stat printre ei, am vorbit cu ei, i-am întrebat exact care sunt doleanțele lor și am venit cu un program special adaptat pentru toți oamenii din sectorul nostru”, a precizat Amalia Nenovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel