Am intrat sub semnul Scorpionului. Discuții aprinse pentru Berbeci, extreme pentru Gemeni. Atenționare pentru Balanță
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 23 oct 2022, 10:01
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
De astăzi, 23 octombrie, până în 22 noiembrie, ne aflăm sub semnul Scorpionului. 

Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele” scrie Astrosens. 

”Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate”, mai scrie sursa citată. 

Dar ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Leu/Ascendent în Leu: Toate problemele familiei ies la suprafață! 

Soarele tranzitează casa a 4-a. Toate problemele familiei nu vor mai putea fi ținute ascunse. Sau mușamalizate. Acum vei deveni foarte conștient de starea părinților, a rudelor apropiate, dar și de cea a interiorului tău. Că dacă tu nu ști bine cu tine, degeaba sunt cei dragi. O perioadă bună pentru chestiunile imobiliare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară: Multă agitație pentru voi! 

Soarele trece în tranzit prin casa a 3-a. Te agiți mai mult decât cazul pentru absolut orice. Să nu uităm că și Ceres va fi în semnul tău până la finalul anului. Vei fi permanent pe drumuri, cu telefonul lipit de tine și cu mintea agitată. Discuțiile cu rudele cele mai apropiate îți vor aduce numeroase revelații.

Balanță/ Ascendent în Balanță: Atenție la cum îți cheltui banii! 

Soarele va tranzita casa a 2-a. Până pe 22 noiembrie, ar fi bine să acorzi mai multă atenție asupra modului în care îți vei cheltui banii. Vor apărea și unele cheltuieli neașteptate, dar acestea nu îți vor arăta decât faptul că îți gestionezi greșit resursele. Și că este important să te bazezi și pe ceea ce simți tu. 

Citește continuarea pe astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?