Am greșit!A fost viol în cazul DSK
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-valcu
val-valcu

De la începutul scandalului în care a fost implicat Dominique Strauss Kahn, fostul șef FMI, am combătut ipoteza unui viol, dar am descoperit un nou argument și recunosc că am greșit!

Inițial, mi s-a părut suspectă seria de coincidențe, care făceau din acest caz unul mult prea ”perfect”. Prea se legau toate, astfel încât să convingă juriul că DSK e vinovat: mamă singură, trăiește într-o locuință socială, imigrantă, ușor de abuzat fiindcă poate să-și piardă Cartea Verde, nu știa cine e mahărul care a atacat-o, a aflat ulterior, când celebrele ong-uri feministe au dat năvală să o susțină și să o determine să nu renunțe etc.

Mi-a părut ciudată operațiunea de ascundere a identității victimei, de parcă era un martor într-un proces cu mafioți, nu acuzatoarea unui crai mucegăit, aflat în vizorul presei și al cărui suprem act de violență, în antecedente, a fost să-și bată  la mașină un discurs, fiindcă secretara avea o lucrare, pe sub birou, cu moșneagul. Desigur, sunt și alte lucruri care nu se leagă: cum zice că nu prea știe să citească (anunțurile despre personalitățile care locuiesc în hotel) dar a găsit o slujbă de 5 stele, abia sosită în America din creierii Africii negre. Ba mai mult, dintr-un stat francofon, unde DSK și moravurile sale au apărut măcar odată la TV.

Ei bine, am văzut persoana, Nessatulou Damibani, sau cum o fi chemând-o, într-un interviu acordat revistei Newsweek. Urâtă la față ca o boală grea, înaltă și vânjoasă (Dominique era un pitique pe lângă ea), disperată că are prietenul în pușcărie de jumătate de an...Acum cred că a fost viol și că tipa l-a violat pe Strauss Kahn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel