"Am fost devastată!" Shania Twain, dezvăluiri despre un moment delicat din viaţa ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Shania Twain
foto: Facebook, Shania Twain
Shania Twain a dezvăluit că a trecut prin momente dificile atunci când a crezut că nu va mai putea să cânte, după ce a contractat boala Lyme și a fost supusă unei operații.

În vârstă de 57 de ani, cântăreața a fost diagnosticată cu boala Lyme în 2003, iar atunci vocea ei a avut de suferit. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit că a fost ”depresivă și devastată” în acel moment, când s-a temut că nu va mai putea cânta vreodată din cauza diagnosticului. ”Am fost puțin în depresie și devastată să-mi imaginez așa ceva. Mi-era dificil și să vorbesc atunci când aveam boala Lyme”, a spus ea, potrivit Daily Mail. ”Acum sunt atât de recunoscătoare că pot să cânt și să mă exprim din nou. Este primul album pe care-l scot de când am fost operată!”, a mai spus ea.

Artista a oferit şi detalii despre cum a decurs intervenția: ”Trebuie să fii treaz în timp ce medicii lucrează. Mie mi-a fost foarte teamă că nu voi mai putea să cânt niciodată. Trebuie să fii treaz în timpul intervenției ca să vorbești, ca ei să știe exact ce să facă! Cred că acum mă simt foarte bine în pielea mea, am avut nevoie de ceva timp pentru asta, mi-ași fi dorit să se întâmple mai devreme, însă e mai bine acum decât niciodată.”, a mai precizat artista. 

Pandemia de Covid, sursă de inspiraţie

Shania a mărturisit că a fost „inspirată” de lupta proprie cu COVID-19 pentru a scrie una dintre piese, „Inhale/Exhale Air”. Vedeta a spus că single-ul este o odă de „recunoștință și apreciere” pentru că a supraviețuit acestui virus după ce a fost transportată de urgență la spital cu elicopterul. „Este un cântec de recunoștință și apreciere. Am fost fericită că mai aveam aer în plămâni”  a spus pentru Mirror.

„Eram tot mai rău, semnele mele vitale se înrăutățeau și până la urmă au decis să mă transporte cu elicopterul”. Shania și-a comparat experiența cu un scenariu „science fiction” în timp ce reflecta la felul în care s-a simțit, total în afara acestei lumi: „Am simțit că mă duc pe o altă planetă sau așa ceva. Parcă totul în jurul meu se întâmpla cu încetinitorul.” „Să fiu sinceră, soțul meu era îngrozit. Era cu adevărat panicat. Și-a petrecut ore în șir la telefon, încercând să coordoneze o evacuare pe cale aeriană, încercând să găsească un pat, deoarece toate spitalele erau pline, asta în timp ce-mi verifica semnele vitale. A fost doar un adevărat coșmar pentru el.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel