All inclusive de șase zile la Mamaia. Vezi la ce preț
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Începând de luni, trei unităţi hoteliere din Mamaia vor pune în vânzare pachete de cinci nopţi în regim "La două săptămâni de la lansarea sezonului 2012, pe Litoral, ne face plăcere să anunţăm lansarea unei opţiuni speciale a programului nostru 'Litoralul pentru toţi', şi anume Litoralul pentru toţi - All inclusive. Această opţiune este pusă în vânzare, începând de mâine, de trei unităţi hoteliere din Mamaia", se precizează în comunicatul Asociaţiei.

 Cele trei unități hoteliere care vor scoate pachetele all inclusive sunt Complexul Mercur Minerva Family Club (3 stele) şi hotelurile Dorna (3 stele) şi Modern (4 stele).

 Potrivit sursei citate, o vacanţă " Litoralul pentru toţi - All inclusive" are un tarif fix de 695 de lei/persoană în cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopţi. Această opţiune asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

 De asemenea, programul oferă şi facilităţi pentru copii, precum gratuitate absolută până la şapte ani şi 50% reducere pentru copii cu vârsta între 7 şi 12 ani.

 Perioada de sejur aferentă acestei opţiuni se derulează între 27 mai şi 23 iunie 2012, iar biletele de vacanţă se pot achiziţiona numai prin agenţiile de turism ANAT .

 În plus, turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii - care presupune intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de arta Populară - oferit de Consiliul Judeţean Constanţa. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agenţie ANAT din ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel