Alina Sorescu are un nou iubit? Ce spune artista despre primele zvonuri
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: captură video YouTube, videoclip oficial "Suflet de copil"
Foto: captură video YouTube, videoclip oficial "Suflet de copil"
Lumea vorbeşte. Iar zvonuri cum că Alina Sorescu, aflată în plin divorţ, ar avea deja un iubit au început să se răspândească în presă şi nu numai. Artista a venit cu lămuriri.

Alina Sorescu a vorbit, de curând, despre sentimentele ei. Ea a mărturisit că toate zvonurile legate de un eventual nou iubit, dar și despre datoriile pe care le-ar avea sunt false și le-a și explicat pe fiecare în parte. Totul vine în contextul în care instanța a decis pentru a doua oară ca domiciliul fetițelor să fie la ea.

"E o înscenare. Se încearcă voit discreditarea mea"

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea. (…) Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea”, a spus cântăreața într-un interviu exclusiv pentru Impact. „Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului "Suflet de copil", pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a mai adăugat aceasta.

Alina are susţinerea familiei

Cu ceva timp în urmă, Alina Sorescu a mărturisit că familia este cea care o susține în această perioadă sensibilă prin care trece. „Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”,  a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Nu exclude posibilitatea să-şi refacă viaţa amoroasă

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul categoric. „N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.  Chiar dacă n-ar spune „nu niciodată” la gândul unei căsătorii în viitor, artista are alte priorități acum şi se concentrează, momentan, pe viitorul celor două fetițe. 

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit 

Numele primei soții a lui Alexandru Ciucu este Ana Cristina. Dragostea dintre cei doi ar fi fost mare și plină de pasiune, Ciucu făcând un gest extrem și plecând de acasă. Însă sentimentele s-au stins destul de repede, la doar două luni după căsătorie cei doi divorțând. S-a speculat la acea vreme că tatăl designerului ar fi fost cel care s-a împotrivit uniunii.  ”Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango, citată de publicația Redacția. Reamintim că la începutul anului 2022, Alina Sorescu (35 de ani) a depus actele de divorț de partenerul ei, Alexandru Ciucu (46 de ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel