Alina Pușcău, în stare GRAVĂ din cauza COVID: Mă OMOARĂ. Mi-a afectat rinichii și plămânii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Modelul Alina Pușcău a ajuns la spital. Vedeta este infectată cu coronavirus și a vorbit cu ochii în lacrimi despre tot ce a pățit.

Alina Pușcău trece prin momente dificile după ce în urmcă cu o săptămână a devenit pozitivă la coronavirus.

Starea sa de sănătate a celebrului model s-ar fi agravat motiv pentru care a fost transportată de urgență la spital.

Înainte de asta, de pe patul de spital, vedeta a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care își îndeamnă urmăritorii să se vaccineze și să se protejeze de COVID-19, pentru că nu este de joacă.

Alina Pușcău, semnal de alarmă, în lacrimi

"Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios, faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.

Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu", a spus Alina Pușcău pe rețelele de socializare, cu ochii în lacrimi.

Alina Pușcău, despre despărțirea de Vin Diesel. Ce i-a făcut actorul: "Mi-a zis: Te superi?"

Alina Pușcău a spus care a fost motivul pentru care a luat decizia de a se despărți de actorul Vin Diesel.

"Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: "Te superi?". I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația", a mărturisit Alina Pușcău, în emisiunea "La Măruță", de la PRO TV, scrie viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel