Data actualizării:
Data publicării:

Alina Pușcaș a pierdut mulți bani din online. Ce a refuzat să facă: "Mi-am impus"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Alina Puscas Oficial
Sursa foto: Facebook Alina Puscas Oficial
Alina Pucaș a mărturisit că a pierdut multe contracte în social media. Vedeta tv a explicat care a fost problema.

"Conținutul pe social media l-am construit treptat, în ani de zile ce au precedat momentul în care s-a întâmplat să câștig primii bani dintr-un contract (chiar în pandemie în lock-down). Nicio secundă nu am crezut că Instagramul meu și Facebook-ul vor ajunge să producă altceva decât un conținut organic, detalii și experiențe din viața mea, care să intereseze audiența urmăritoare.

"Am pierdut multe contracte pe care nu le regret"

Din momentul în care am putut monetiza, mi-am impus un singur lucru – să NU promovez lucruri în care NU cred sau pe care nu le-am folosit, dar să le recomand cu tărie. Pe principiul acesta, am pierdut multe contracte pe care nu le regret deloc, pentru că sunt în punctul în care nu trăiesc din social media, dar îmi place să "mă joc" și să-mi exersez imaginația și inspirația cu ea", a spus Alina Pușcaș pentru unica.ro.

"Ca influencer, ai libertate totală să îți alegi conținutul și, în plus, dacă ai zile în care efectiv nu te simți în stare de nimic, nu ești obligat să postezi ceva, îți poți permite o pauză. Când ești în televiziune, indiferent că trebuie să mergi după filmare la o înmormântare, trebuie să reușești să-ți gestionezi toate emoțiile în așa fel încât să nu "te simtă" camera de filmat. Pentru mine, având pe TV numai emisiunea "Te cunosc de undeva”, momentan, din punct de vedere financiar, este mai bună partea de influencer", a mai spus vedeta tv.

Vezi și:  "Când am fost la priveghi, nu am fost atât de afectată". Alina Pușcaș, despre relația cu tatăl ei: "Cu sufletul de copil, le înregistram pe toate ca pe niște lovituri urâte"

Alina Pușcaș s-a născut în data de 2 noiembrie 1983, la Sibiu. A terminat Colegiul Național Unirea din Târgu Mureș, profilul Limbi străine, iar după liceu a ales cursurile Facultății de Turism din cadrul Universității Româno-Americane.

În jurul vârstei de 19 ani, Alina Pușcaș s-a mutat în București, unde a început o carieră în modeling. La scurt timp, a avut ocazia de a primi un rol important într-o telenovelă românească, iar din 2012 este prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva". Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu și împreună au trei copii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel