Alina Gorghiu, vizită la un important antreprenor: Investiţie 100% privată
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 11 aug 2022, 20:04
WhatsApp
Alina Gorghiu   Foto: Facebook
Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, a vizitat un important antreprenor din România. 

"Am vizitat o fermă de animale, investiție privată, Argeș și Timiș. Vedeți filmul ca să aflați cum arată o investiție de care suntem toți încântați! Yaacov Ehrenreich este investitorul din spatele succesului De-liev!", a scris Alina Gorghiu pe Instagram. 

"Sunt la o fermă de animale, cu unul dintre investitorii pe care l-am apreciat din prima secundă, pentru că are o investiţie privată 100% în mai multe puncte din România. Unde aveţi investiţiile?", l-a întrebat Gorghiu pe investitor. 

"Avem o investiţie la Costeşti, Argeş, şi în Timiş. Două ferme. Avem în principiu 7000 de capete aici şi 5000 în Argeş", a răspuns acesta.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

G Ad:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Gorghiu (@alinagorghiu)

Gorghiu: Veştile de la Guvern sunt bune; este o rectificare de buget pozitivă

Rectificarea bugetară va fi una pozitivă, discuţii în coaliţia de guvernare au existat şi 'probabil' vor mai avea loc înainte ca aceasta să treacă prin Guvern, însă vor fi bani pentru proiectele de investiţii aflate în derulare, a declarat, luni, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

'Vestea bună este că este o rectificare de buget pozitivă şi că lucrurile sunt pe final. În foarte scurt timp, vom avea şi deznodământul cu rectificarea, însă mă bucur că veştile de la Guvern sunt bune. (...) Nu am văzut rectificarea, dar discuţii în coaliţie au fost, probabil că ultimele discuţii vor avea loc înainte ca această rectificare să treacă prin Guvern. Nu se vor pierde investiţii, pentru că se iau bani de acolo de unde nu s-au făcut investiţiile pe care miniştrii respectivi le-au prins în buget. (...) Sigur, la o rectificare, tot timpul este nemulţumit cel căruia i se iau banii, dar important e că banii sunt alocaţi acolo unde trebuie derulate proiecte de investiţii', a precizat Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că sunt foarte multe de făcut şi, de aceea, Guvernul a alocat resurse importante pentru investiţii.

'Sper ca această rectificare să fie una aşa cum îşi doresc miniştrii, pentru că proiectele de investiţii să ştiţi că acum nu îmi aduc aminte să fi fost în perioada anterioară. Sunt foarte multe de făcut, Guvernul a alocat resurse realmente importante pentru proiectele de investiţii, sunt bani care s-au adus de Guvern din fonduri europene, e cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene, este o sumă extraordinar de mare alocată investiţiilor publice în economie. Acolo unde sunt proiecte de investiţii în derulare, evident că sunt bani pentru a derula aceste proiecte. (...) În aceste luni vor fi semnate toate contractele - proiectul amplu de investiţii guvernamentale în comunităţile locale 'Anghel Saligny', motiv pentru care sunt convinsă că lucrurile vor intra, cel puţin pe proiectele comunităţilor locale, pe făgaşul normal', a explicat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

CITEŞTE ŞI Alina Gorghiu, aprecieri la adresa Republicii Moldova: Femeile–lider au un rol esențial în schimbările politice și demararea unor reforme democratice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro