Alina Gorghiu, solicitare expresă pentru PSD, după gestul lui Florin Iordache
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, senator PNL de Timis și vicepreședinte al Senatului, nu crede că deputatul PSD Florin Iordache își va da demisia de onoare după ce a făcut gesturi obscene la adresa colegilor din opoziție, drept pentru care solicită PSD să nu rămână impasibil la un astfel de comportament.

"Colegul nostru deputat a avut, ieri, o ieșire nervoasă, care în opinia mea l-a descalificat. Bănuiesc că nu nu va apărea o demisie de onoare, dar, ca membru în Comisia comună specială care lucrează la Legile justiției, cer și eu PSD-ului să aplice prevederile din Regulament pentru ce a făcut domnia sa în plenul Camerei Deputaților și să primească o suspendare de 30 de zile, în care să învețe să își stăpânească nervii", a precizat Alina Gorghiu, joi, la conferința de presă organizată la Timișoara.

Nu în ultimul rând, senatorul liberal consideră că sunt necesare și scuze publice.

"Și mă aștept să-și ceară scuze public. A făcut-o în numele d-lui deputat Ghinea de la USR președintele partidului, dl. Barna. Sper să o facă și dl. Dragnea în numele d-lui Iordache, dar sper să o facă dl. Iordache personal, pentru că este un minim gest de bun-simț, mai ales după ce ne-a făcut să apărem în toată presa internațională cu gestul domniei sale reprobabil", a conchis Alina Gorghiu.

Vezi si: EXCLUSIV Iordache, gest obscen. Codrin Ștefănescu, decizie de sancționare în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel