Alina Gorghiu, reacție la anunțul PSD: Nu ne temem de moțiune. E o bătaie de joc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, spune că amenințarea cu moțiunea de cenzură nu-i intimidează pe liberali, aceasta fiind nejustificată și reprezentând doar ”un act politicianist” pentru PSD.

Alina Gorghiu spune că PSD ”vrea să se folosească de pandemie pentru a câștiga puncte politice” pentru alegerile locale din 27 septembrie pentru că ”n-a reușit să crească în sondajele de opinie”.

”Nu ne temem de moțiune, pentru că 90% dintre români înțeleg momentul social-politic-sanitar greu prin care trece România și mai înțeleg și faptul că Guvernul, în acest moment, face imposibilul ca să rezolve această situație. A luat măsuri importante pentru criza sanitară din România și cred că, indiferent cât a sabotat PSD aceste măsuri și indiferent cât de mult contestă efectele bune pe care le-au avut aceste măsuri. PSD nu face altceva decât să pescuiască în ape tulburi și folosește demagogia și populismul pentru a submina și a sabota eforturile Guvernului și a celor care au rațiune în țara asta”, a spus vicepreședintele Senatului la Digi 24.

PNL despre moțiunea de cenzură: Bătaie de joc

Senatoarea spune că moțiunea de cenzură este ”o bătaie de joc” și face apel la responsabilitate din partea celor de la PSD pentru a nu profita de acest instrument politic să disemineze idei conspiraționiste.

”Fac un apel la domnul Ciolacu să nu transforme moțiunea de cenzură într-o tribună de idei negaționiste și conspitaționiste cum au făcut în Parlament la legea carantinei. Nu e necesar să vină nimeni în Parlament să citească ostentativ o moțiune de cenzură fără mască ca să transmită un mesaj. Această moțiune de cenzură, în luna august, care este realmente o bătaie de joc, nu care vrea să sancționeze Guvernul, pentru că Guvernul a făcut tot ce e necesar pentru a ieși din această situație, este strict un act politicianist, fără niciun temei serios, fără nicio acoperire în fapte. Le cer întotdeauna celor de la PSD să-mi dea un argument rațional, pragmatic, constructiv pentru care această moțiune de cenzură trebuie depusă“, a mai spus Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel